Update van Catalogen versie 5.4

Via deze pagina kan u de laatste catalogen voor de versie Caneco BT versie 5.4 downloaden en installeren.

Download Updates

De update bevat:
Cataloog Terasaki 2013
Correcties Hager 2013
Correcties ABB 2012

Hoe te werk gaan ?

  1. Installatieprocedure catalogen
  2. U heeft de installatie uitgevoerd maar de cataloog Terasaki is niet beschikbaaar. Start caneco BT, kies hulpmiddelen, bestanden fabricanten, kies Terasaki voor vermogenschakelaars algemeen, BCD curven, ….
  3. U kan de cataloog Terasaki 2013 niet vinden in de lijst. Sluit caneco BT en maak een update van het sleutelbestand. Hoe te werk gaan ?
  4. U beschikt niet over de versie caneco BT V54.  Over welke versie Caneco BT beschikt u ? Start caneco BT. Klik in de menu op het vraagteken. Kies betreft Caneco BT.  U beschikt nog over een lagere versie van Caneco BT ? Ja, Login op de clientsection van onze website en download de laatste versie