Offerte-CalculatieSoftware

De Software voor prijsstudies die zich aanpast aan uw calculatiemethoden

De groeiende competitie brengt er de verschillende aanbieders in de industrie, de bouw en de engineering toe om doeltreffender middelen te zoeken om de kosten te controleren en te anticiperen op de marges.

Quick Devis is ontworpen door berekeningsexperten. Het biedt een complete informaticaoplossing die aangepast is aan de noden van de prijsstudie en dit voor elke aanbieder die moet antwoorden aan private of publieke offerteaanvragen.

Belangrijke ondernemingen gebruiken Quick Devis sinds meer dan 12 jaar om hun offertes op te maken in verschillende bedrijfstakken (Bouw, elektriciteit, automatisatie, netwerken, piping, weg- en waterwerken, airconditioning, robotica, enz.)

Quick Devis maakt het mogelijk om op dynamische manier de algemene of vaste kosten van een project te berekenen en een volledige vrijheid te bieden in de wijze waarop deze moeten verdeeld worden over de verschillende posten van de offerte. Dit is mede mogelijk gemaakt door de compatibiliteit met Microsoft Excel.

Door het feit dat Quik Devis geïntegreerd kan werken met Microsoft-Office produkten, maakt dat het gemakkelijk ter hand kan worden genomen door gebruikers van Microsoft Office.

Voor die markten waar op basis van meetstaten moet worden aangeboden, maakt Quick Devis het mogelijk om tegelijkertijd met de onderhandelde prijzen de corresponderende kosten te berekenen. Je vindt gelijktijdig naast de onderhandelde verkoopprijs ook de verkoopprijs die je had moeten voorstellen om je marges te garanderen.